Flexibel, vertrouwd en Windows

Met het Business BASIC van nu is het mogelijk om nieuwe Windows applicaties snel en vertrouwd te bouwen of bestaande Business BASIC applicatie op een Windows niveau te brengen.

Mogelijkheden, zoals het lezen en schrijven in bijvoorbeeld Oracle databases, direct of via een ODBC koppeling, is net als het lezen en schrijven door 'vreemde' applicaties in de Business BASIC databasebestanden al langer mogelijk. De ontwikkelmogelijkheden gaan verder. Met de webserver van ProvideX plaatst u de informatie uit uw Business BASIC bestanden op het web, gewoon met Business BASIC programma's.

Business BASIC is flexibel en vertrouwd. Toen, nu en in de toekomst!

CONSYSTENT is mede-initiatiefnemer van de
groep.

 

BasicAsSYSt

CONSYSTENT Automatisering is uw BASIC assystent, als u behoefte heeft aan extra 'handen'.

Ons team Business BASIC specialisten spreekt uw taal, kent vele ontwikkelmethodieken en is er op 'getraind' om uw wensen snel en efficiënt om te zetten in Business BASIC programmaregels.

Bij kleinere opdrachten, één of meer dagen achtereen of op één of meer afgesproken dagen per week of maand: softwareonderhoud. Bij grotere projecten, soms 'manjaren' werk, worden onze Specialisten 'ingehuurd' voor de duur van een project: detachering.

Een bijzondere dienst die wij u kunnen bieden is conversie. Lees hierover meer op de volgende pagina.

Verder - naar volgende pagina

 
CONSYSTENT is member van The Business Basic Ring
[ Wordt member | Bezoek de Ring | Andere site | << Vorige | Next >> ]

Omhoog - naar begin van tekst